BuitenGewoonErna

Yoga & MindWalk

Algemene informatie Yoga

Wat neem je mee en wat heb je aan bij yoga?

Voor yoga is het prettig om soepel zittende kleding aan te hebben waarin je lekker kunt bewegen. Aan het begin en eind van de les doen we een korte ademhaling- en/of meditatieoefening waarbij het prettig is om een vestje en warme sokken aan te hebben. Tijdens de yogales zijn we op blote voeten. Doe thuis alvast je yoga-kleding aan, er is geen kleedkamer en/of douche.

Verder is het handig om een gevuld waterflesje en (kleine) handdoek mee te nemen. Heb je al een yogamatje?  Neem deze gerust mee. Heb je deze nog niet, dan is er uiteraard een matje aanwezig om die les te gebruiken. Na afloop graag het matje schoonmaken met het daarvoor aanwezige schoonmaakmateriaal.

Kosten

Een proefles is gratis! Meld je wel tijdig aan zodat je zeker weet dat er een plekje voor je is. Na een proefles besluit je of je door wilt gaan en kun je een strippenkaart aanschaffen. De strippenkaart blijft in het bezit van de yoga-docent en wordt bij aanvang van de les bijgehouden.

Momenteel bedragen de kosten €7,50 per les.

Je kunt kiezen voor een kleine of een grote strippenkaart:|

  • Een kleine strippenkaart voor 5 lessen kost €37,50
  • Een grote strippenkaart voor 10 lessen kost €75,-

Strippenkaarten zijn 3 maanden (5-strippen) of 6 maanden (10-strippen) geldig. Meer informatie over de aanschaf van een strippenkaart ontvang je via de mail zodra je je aanmeldt.

Leslocatie & tijden

De lessen worden elke dinsdag (behalve in schoolvakanties) gegeven in Dorpshuis de Ruyten, Ruitenweg 39, Froombosch.

Er zijn twee lestijden; 

19.15 - 20.15 uur

20.30 - 21.30 uur

Vanaf een kwartier voor de les ben je van harte welkom. Je kan dan alvast even rustig zitten of liggen en naar muziek luisteren of een ademhalingsoefening doen.

Bij genoeg animo zal het lesaanbod verder uitgebreid gaan worden.


 

E-mailen
Bellen